Mene kohtaan Bo Kaspers Orkester

Bo Kaspers Orkester: Vinterkonsert

Bo Kaspers Orkester: Vinterkonsert

la 23 marras 2024
Helsinki

Kulttuuritalo | Helsinki

Jättisuosiota Suomessa läpi vuosikymmenten nauttinut Bo Kaspers Orkester palaa ensi talvena Helsinkiin! Ruotsalaisyhtye soittaa lauantaina 23. marraskuuta Helsingin Kulttuuritalossa kaksi erityistä talvikonserttia, joissa laskeudutaan joulun tunnelmaan.

Vuonna 1991 perustettu ruotsalaisyhtye Bo Kaspers Orkester on myynyt yli miljoona albumia ja jättänyt lähtemättömän jälkensä myös suomalaisyleisön sydämiin. Syksyllä 2022 kokoonpano julkaisi ensimmäisen joulualbuminsa, jonka kappaleita se esitti täpötäysissä saleissa eri puolilla Ruotsia ja Pohjolaa.

Ensi syksynä Bo Kaspers Orkester esittelee yleisölleen täysin uuden talvikonserttinsa. Rakkaudella valmistellusta show’sta nautitaan myös Helsingissä, kun Bo Sundströmin johtama yhtye urakoi saman päivän aikana kaksi esiintymistä Kulttuuritalossa.

Bo Kaspers Orkester tekee syksyllä useita esiintymisiä Tukholmassa, minkä lisäksi yhtye nähdään eksklusiivisilla pysähdyksillä Helsingissä, Oslossa ja Kööpenhaminassa. Korkeasta laatutasostaan tunnettu orkesteri on satsannut konsertteihin kaikkensa, ja kokoonpanon jo entuudestaan sävykästä soundia vahvistetaan talvi-illassa jousiyhtyeellä. Luvassa on ainutlaatuinen talvi-ilta ja musiikillinen matka, joka tarjoaa ekstra-annoksen kaikkia Bo Kaspers Orkesterin parhaita puolia.

KONSERTIT:
La 23.11.2024 klo 15:30
La 23.11.2024 klo 20:00

LIPUT:
Myyntiin ma 13.5.2024 klo 10 Lippu.fissä
Palvelumaksuineen alk. 64,90 € / alk. 59,90 € / alk. 49,90 € + tilausmaksu alk. 1,50 € / tilaus

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali (S / K-18)*
    Alkaen 49,90 €
  • Mastercard Preferred

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

Live Nation Finland
Promoottori: Mikkomatti Aro