Mene kohtaan Baby Lasagna

Baby Lasagna: Meow Back Tour Spring 2025

Baby Lasagna: Meow Back Tour Spring 2025

su 23 maalis 2025
Helsinki

Kulttuuritalo | Helsinki

Ovet: 18.00


Kroatialainen laulaja-lauluntekijä ja musiikkituottaja Marko Purišić, taiteilijanimeltään Baby Lasagna nousi kertarysäyksellä musiikkimaailman tietoisuuteen edustettuaan Kroatiaa Euroviisuissa 2024 kappaleella "Rim Tim Tagi Dim", jolla voitti yleisöäänestyksen ja sijoittui lopulta toiseksi. Kappale käsittelee nuorten kroatialaisten taloudellista maastamuuttoa humoristisella otteella ja on saanut laajaa kiitosta niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

Baby Lasagnan musiikki yhdistelee pop punkin, teknon, metallin ja housen elementtejä. Käärijänkin arvostama artisti ammentaa vaikutteita muun muassa Rammsteinilta, Electric Callboyltä ja Twenty One Pilotsilta. Spotifyssa jo yli 35 miljoonaa kertaa striimattu Euroviisu- ja läpilyöntihitti "Rim Tim Tagi Dim" on Baby Lasagnan kolmas single hänen ensi talvena ilmestyvältä debyyttialbumiltaan "Demons and Mosquitoes" ja se on ollut Top 40 -listoilla mm. Iso-Britanniassa, Saksassa ja Itävallassa.

Menestyksekkään Euroviisu-rupeaman jälkeen Baby Lasagna allekirjoitti maailmanlaajuisen levytyssopimuksen Saksan Universal Musicin kanssa, myi loppuun kolme stadionkeikkaa Zagrebissa yhdessä päivässä ja lukuisia muita keikkoja ympäri Kroatiaa, Balkanin alueella ja Euroopassa. Kevään menestyksekkäiden ensimmäisten keikkojen jälkeen jonossa on yli 60 keikkaa huhtikuun 2025 loppuun mennessä, joten Baby Lasagnan tulevaisuus näyttää valoisalta.

Mies tunnetaan myös kappaleistaan "IG Boy" ja "Don't Hate Yourself, But Don't Love Yourself Too Much", jotka ovat saaneet laajaa huomiota artistin viisumenestyksen jälkeen. Uutta musiikkia on tulossa pian, sillä seuraavat singlet ja videot julkaistaan kesäkuun lopussa ja sitä seuraavat kesän lopulla. Baby Lasagnan musiikki käsittelee usein henkilökohtaisia ja yhteiskunnallisia teemoja, ja hän on saanut kiitosta kyvystään yhdistää henkilökohtaiset kokemukset laajempiin yhteiskunnallisiin kysymyksiin huumoria unohtamatta. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa musiikkiin ja vahva, emo- ja gootti-imagolla leikittelevä lavapresenssinsä ovat tehneet hänestä yhden musiikkimaailman kiintoisimmista uusista nimistä.

Baby Lasagna esiintyy Suomessa nyt ensimmäistä kertaa.


LIPUT:
Myyntiin pe 21.6. klo 11 Lippu.fi:ssa
Palvelumaksuineen alk. 27,50 € + tilausmaksu alk. 1,50 € / tilaus

Ikäraja: istumakatsomot ovat sallittuja kaikenikäisille, seisova permanto K-18.

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali (S / K18)*
    Alkaen 27,50 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

Live Nation Finland
Promoottori: Annika Oksanen