Mene kohtaan Paradise Lost

Paradise Lost

Paradise Lost

su 01 joulu 2024
Turku

Ovet: 20.00

Ikäraja: 18+


Yli kolmen vuosikymmenen mittaisen uran tehnyt englantilainen doom-deathin pioneeri Paradise Lost palaa Suomeen. Bändi esiintyy Turun Logomossa 1. joulukuuta 2024.

Vuonna 1988 Halifaxissa, Englannissa perustettu Paradise Lost on yksi goottimetallin ja death-doomin merkittävimmistä suunnannäyttäjistä. Yhtye tunnetaan monipuolisen synkästä musiikistaan, joka on kulkenut läpi monien musiikkityylien ja -vaiheiden. Bändin kokoonpanoon kuuluvat laulaja Nick Holmes, kitaristit Greg Mackintosh ja Aaron Aedy, basisti Steve Edmondson ja rumpali Guido Zima.

Paradise Lost on julkaissut uransa aikana 16 studioalbumia, joista viimeisin, "Obsidian", ilmestyi vuonna 2020.

Paradise Lost on tunnettu rohkeudestaan kokeilla uusia suuntia musiikissaan. Varhaiset levyt, kuten "Gothic" ja "Draconian Times", asettivat standardin koko death-doom-genrelle, kun taas myöhemmät albumit, kuten "One Second" ja "Host", toivat esiin bändin kyvyn uudistua ja kokeilla uusia tyylejä. 2010-luvun puolivälissä yhtye palasi brutaaleille juurilleen albumeilla "The Plague Within" (2015) ja "Medusa". Yhtyeen viimeisin, monipuolinen ja niin kriitikkojen kuin fanien kiittelemä ”Obsidian” jatkoi bändin monipuolista musiikillista ilmaisua, ja sisältää tutun tavaramerkkisoundin ohessa vahvoja elementtejä 80-luvun goottirockista. Kappaleet, kuten "Darker Thoughts" ja "Ravenghast", osoittavat bändin kyvyn yhdistää erilaisia musiikillisia tyylejä saumattomasti. "Obsidian" nousi myös Suomen virallisen listan kärkisijoille.

Maassamme useita kertoja vierailleen bändin tarina on julkaistu myös kirjoissa ja kansissa vuonna 2019 teoksella "No Celebration: The Official Story of Paradise Lost", josta ilmestyi laajennettu painos 2022.


LIPUT:
Myyntiin ke 7.8.2024 klo 9 Lippu.fissä
Palvelumaksuineen 45 € + tilausmaksu alk. 1,50 € / tilaus

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali (K18)*
    Alkaen 45,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

Live Nation Finland
Promoottori: Niksu Väistö