Mene kohtaan Maddix

Maddix

Maddix

to 05 joulu 2024
Helsinki

Ovet: 22.00

Ikäraja: 18+


Hollantilainen DJ ja tuottaja Maddix esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa 5. joulukuuta 2024 Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla. Maddix tunnetaan ainutlaatuisesta tekno- ja rave-soundistaan, jossa yhdistyvät teknon iskevyys, sekä big room ja trancen vaikutteet. Maddix on tunnettu hiteistään kuten Ecstasy, Heute Nacht ja My Gasoline, sekä yhteistyöstään artistien kuten Hardwell, Umek, KSHMR ja Timmy Trumpet kanssa. Maddix on kerännyt yli 500 miljoonaa striimausta.

Uransa 2013 aloittanut Maddix muovasi soundinsa uusiksi 2018, jolloin hän aloitti uuden, jykevää teknoa ja acid-soundeja yhdistelevän äänimaailmansa kehittämisen. 2019 julkaistu Ecstasy vei musiikin teknon ja trancen suuntaan ja pohjusti hänen nykyisen suosionsa. Maddixia diggailevat lukuisat merkittävät teknoartistit kuten Deborah de Luca, Amelie Lens, Ki/Ki ja Umek.

Maddixin yhteistyöt Hardwellin ja Timmy Trumpetin kaltaisten nimiartistien kanssa sekä remixit Tiëstolle ja Armin van Buurenille ovat kasvattaneet hänen yleisönsä maailmanlaajuiseksi ja nostaneet Maddixin DJ Magazinen Top 100 DJ-artistien listalle.

Maddix esiintyy genren merkittävimmillä festivaaleilla, kuten Ultra Music Festival, Dreamstate, EDC ja Parookaville, sekä johtaa omaa levy-yhtiötään Extatic (XTTC), joka lanseerattiin 2023 yhteistyössä Revealed Recordingsin kanssa. Helsingin-keikka on osa Maddixin jatkuvaa maailmankiertuetta, jossa hänen innovatiivinen soundinsa vie yleisön syvälle rave-kulttuurin ytimeen.


LIPUT:
Myyntiin ma 14.10. klo 10 Lippu.fi:ssä
Palvelumaksuineen alk. 38 € + tilausmaksu alk. 1,50 € / tilaus

VIP-liput palvelumaksuineen alk. 48 € + toimitustapakulu alk. 1,50 € / tilaus

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Palvelumaksuineen alk. 59 € + toimitustapakulu alk. 1,50 € / tilaus
VIP-liput palvelumaksuineen alk. 79 € + toimitustapakulu alk. 1,50 € / tilaus
Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.
Palvelumaksuineen alk. 59 € + toimitustapakulu alk. 1,50 € / tilausVIP-liput palvelumaksuineen alk. 79 € + toimitustapakulu alk. 1,50 € / tilaus

 

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali (K18)*
    Alkaen 38,00 €
  • Mastercard Preferred
    Alkaen 38,00 €

Lippupaketit

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

Live Nation Finland
Promoottori: Harri Andersson