Mene kohtaan The Headhunters

The Headhunters

The Headhunters

ke 09 loka 2024
Helsinki

On The Rocks | Helsinki

Ovet: 19.00

Ikäraja: 18+


Helsingin On the Rocksissa nähdään syksyllä rytmimusiikin ja jazzin eläviä legendoja, kun vierailulle saapuu perkussionisti Bill Summersin ja rumpali Mike Clarkin johtama The Headhunters -yhtye.

Yksi rytmimusiikin suurimmista menestystarinoista sai alkunsa Kaliforniassa vuonna 1973, kun pianisti ja kosketinsoittaja Herbie Hancock kasasi ympärilleen The Headhunters -nimen saaneen yhtyeen. Studiossa syntyi “Head Hunters” -albumi, josta kehkeytyi yksi kaikkien aikojen ihailluimmista ja menestyksekkäimmistä jazzjulkaisuista. Ikoninen levy nousi “Watermelon Manin” ja “Chameleonin” kaltaisten hittikappaleiden turvin Billboard-listan kärkipäähän ja on sittemmin kanonisoitu yhdeksi jazz-funkin tärkeimmistä kulmakuvista.

Herbie Hancock ja The Headhunters julkaisivat yhdessä vielä kolme muuta albumia, minkä jälkeen Hancock jatkoi urallaan uusiin suuntiin. The Headhuntersin toiminta ei kuitenkaan loppunut tähän, sillä ryhmä julkaisi jo vuonna 1975 ensimmäisen oman albuminsa “Survival of the Fittest”, jonka avausraitaa God Make Me Funky ovat myöhemmin samplanneet lukemattomat räppärit.

The Headhunters jatkaa edelleen toimintaansa perkussionisti Bill Summersin ja rumpali Mike Clarkin johdolla. Yhtye julkaisi vuonna 2022 studioalbunin “Speakers in the House” ja 2023 livelevyn “Live from Brooklyn Bowl”. Summersin ja Clarkin ohella kokoonpanossa soittaa arvostettuja pitkän linjan muusikoita New Orleansista: maineikas ja ansioitunut saksofonisti Donald Harrison sekä basisti Chris Severin (mm. Dr John, Diana Krall, The Neville Brothers) ja pianisti Kyle Roussel (Preservation Hall Jazz Band).

Helsingin On the Rocksissa koetaan ainutlaatuisia hetkiä 9. lokakuuta, kun musiikin historiaa tehneet legendat saapuvat näyttämään, miten funkia soitetaan.

LIPUT:
Myyntiin pe 31.5. klo 12 Tiketissä
Palvelumaksuineen alk. 34,50 € + toimitustapakulu alk. 1,50 € / tilaus

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali (K18)*
    Alkaen 34,50 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät FAQ-osiostamme.

Live Nation Finland
Promoottori: Mikkomatti Aro