Mene kohtaan MonoNeon

MonoNeon: Quilted Stereo Tour 2024

MonoNeon: Quilted Stereo Tour 2024

su 01 joulu 2024
Helsinki

Korjaamo | Helsinki

Ovet: 19.00

Ikäraja: 18+

 

Modernin rytmimusiikin suosikkinimeksi noussut basisti, laulaja ja lauluntekijä MonoNeon palaa joulukuun alussa Helsinkiin. Uuden studioalbumin heinäkuussa julkaiseva yhdysvaltalaisartisti konsertoi Korjaamon Vaunusalissa sunnuntaina 1. joulukuuta.

Funkia, R&B:ta ja kokeellisia elementtejä musiikissaan yhdistelevä MonoNeon (oikealta nimeltään Dwayne Thomas Jr.) on kasvanut ilmiöksi sosiaalisessa mediassa, jonka eri kanavissa hän on jakanut musiikkiaan ja persoonaallisia sisältöjään jo vuosikausien ajan. Artisti julkaisee 26. heinäkuuta uuden studioalbuminsa “Quilted Stereo”, jolla vierailevat legendaariset Mavis Staples ja George Clinton.

Ennen kaikkea MonoNeon on ilmiömäisen taitava basisti, jonka Red Hot Chili Peppersin Flea on kuvaillut olevan ”the greatest fucking electric bass player”. Eri elementit yhdistyvät värikkään ja persoonallisen artistin kappaleissa yllättävillä ja omaperäisillä tavoilla.

MonoNeon on nähty useiden arvostettujen festivaalien estradeilla, ja syksyn levynjulkaisukiertueellaan hän vierailee keskeisillä keikkapaikoilla eri puolilla Eurooppaa.


LIPUT:
Myyntiin ke 26.6.2024 klo 12 Tiketissä
Palvelumaksuineen alk. 34 € + toimituskulu alk. 0 € / tilaus

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.


Virallinen Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali (K18)*
    Alkaen 34,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

Live Nation Finland
Promoottori: Mikkomatti Aro