Mene kohtaan Alessandra

Alessandra: The Queen is Back-Tour 2025

Alessandra: The Queen is Back-Tour 2025

to 27 helmi 2025
Helsinki

Kulttuuritalo | Helsinki

Ovet: 18.00

 

Supersuosittu Alessandra esiintyy Helsingin Kulttuuritalolla helmikussa. Vuoden 2023 Euroviisuissa yleisön ja Euroopan sinkkulistat valloittanut poplaulaja ja lauluntekijä Alessandra esiintyy Helsingissä Kulttuuritalolla 27. helmikuuta 2025.

Norjalais-italialainen Alessandra Watle Mele, tai lyhyesti vain Alessandra nousi suuren yleisön tietoisuuteen debyyttisinglensä "Queen of Kings" ansiosta. Kappale voitti Norjan Melodi Grand Prix -kilpailun finaalin ja edusti Norjaa vuoden 2023 Euroviisuissa Liverpoolissa, sijoittuen viidenneksi. "Queen of Kings" on kerännyt yli 125 miljoonaa suoratoistokertaa, kiivennyt Norjassa ja Puolassa platinamyynteihin sekä Belgiassa ja Italiassa kultaan.

Myös TikTokissa supersuositun Alessandran kappaleet käsittelevät usein itsensä rakastamisen ja voimaantumisen teemoja. Hän pyrkii inspiroimaan kaikenikäisiä ja -sukupuolisia kuulijoita ilmentämään sisäistä kuninkaallisuuttaan.

Alessandra on julkaissut "Queen of Kingsin" lisäksi tämänvuotisella Best Year of My Life EP:llään kuusi muuta kappaletta, joista "Pretty Devil", "Bad Bitch" ja "Narcissist" ovat kiivenneet Norjan singlelistalle.

Alessandran rakkaus musiikkiin ilmeni jo nuorena, kun hän lauloi ja tanssi äitinsä kokkaillessa Frank Sinatran tahtiin. Hän voitti ensimmäisen laulukilpailunsa jo kuusivuotiaana esittämällä ABBA:n ikivihreän "Dancing Queenin". Vuonna 2022 Alessandra osallistui The Voice – Norges beste stemme -kilpailun seitsemännelle kaudelle ja sai kiitosta ainutlaatuisesta lauluäänestään. 2024 Alessandra ehti myös esiintymään Maskorama-ohjelman (Norjan Masked Singerin) neljännellä kaudella Ghost-hahmon duettoparina.


LIPUT:
Myyntiin ke 26.6. klo 11 Lippu.fi:ssa
Palvelumaksuineen alk. 24,50 € + tilausmaksu alk. 1,50 € / tilaus

​Ultimate Alessandra Meet & Greet VIP -lippupaketit palvelumaksuineen alk. 134,50 € + tilausmaksu alk. 1,50 € / tilaus
Alessandra Soundcheck VIP Experience -lippupaketit palvelumaksuineen alk. 99,50 € + tilausmaksu alk. 1,50 € / tilaus

Ikäraja: istumakatsomot ovat sallittuja kaikenikäisille, seisova permanto K-18.

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.


Virallinen Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali (S / K18)*
    Alkaen 24,50 €

Lippupaketit

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

Live Nation Finland

Promoottori: Valter Filosof