Mene kohtaan Comedy Stop

Comedy Stop Helsinki: Matt Bragg

Comedy Stop Helsinki: Matt Bragg

pe 13 syys 2024
Helsinki

Korjaamo | Helsinki

20.30

Ovet: 20.00

Ikäraja: 18+

Matt Bragg on nouseva, kuivasta huumoristaan ja lakonisesta esitystyylistään tunnettu brittikoomikko. Hänen tarkasti hiottu materiaalinsa ja eleetön esitystapansa ovat saaneet laajaa kiitosta yleisöiltä, promoottoreilta ja koomikkokollegoilta. Matt on esittänyt stand-upia ympäri Britanniaa viimeiset seitsemän vuotta ja paitsi vakiinnuttanut paikkansa komediamaailmassa, myös saavuttanut kriitikoiden suosion.

Matt Bragg on televisioviihdyttäjä Bobby Braggin poika. Hän on kiertänyt Britannian suurimmat klubit lämmittelijänä monille tunnetuille koomikoille, kuten Ricky Gervais, Harry Hill, Lloyd Griffith, Suzi Ruffell, Jason Manford, John Bishop, Phoenix Night’s Clinton Baptiste ja Scott Bennett. Hänet valittiin Just The Tonic’s Big Value -showcaseen Edinburgh Festivalissa vuonna 2019 ja hän sijoittui toiseksi Leicester Mercury’s Comedian of The Year -kilpailussa vuonna 2020.

Braggin debyyttishow "Matt Bragg has nothing wrong with him" esittelee valikoiman taiturin parhaista esityksistä noiden seitsemän vuoden ajalta. Ricky Gervais on kuvannut Braggia "vaivattomasti esiintyväksi klassisen havainnointikomedian mestariksi ", ja Suzi Ruffell on todennut hänen olevan "briljantti koomikko". Matt Braggin tähti on nousussa ja hänen kykynsä yhdistää terävät havainnot ja huolellisesti laaditut vitsit tekevät hänestä esiintyjän, jota kannattaa seurata. Hänen viihdyttävä  ja ajatuksia herättävä debyyttishow’nsa nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa Helsinki Comedy Stopissa.

Matt Bragg esiintyy sooloesityksen lisäksi osana avajaisgalaa!


LIPUT:
Nyt mynnissä Ticketmasterissa Ticketmasterissa
Liput palvelumaksuineen alk. 26,40 € + toimitustapakulu alk. 1,50 € / tilaus.

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali (K18)*
    Alkaen 26,40 €

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

Live Nation Finland
Promoottori: Niksu Väistö