Mene kohtaan Joost Klein

Joost Klein: Europapa Tour 2025

Joost Klein: Europapa Tour 2025

to 20 helmi 2025
Helsinki

Kulttuuritalo | Helsinki

Ovet: 18.30


Hurmiollisen vastaanoton yllätysvierailullaan Turun Ruisrockissa saanut huippusuosittu hollantilaismuusikko Joost Klein palaa suomalaisyleisön eteen tällä kertaa omalla keikallaan! Helsingin Kulttuuritalolla koetaan perjantaina 21.2.2025 varsin energinen ilta artistin tarttuvien tahtien myötä.

Vuonna 2024 Joost Klein edusti Alankomaita Euroviisuissa jättihitiksi kehkeytyneellä kappaleella Europapa, joka nousi Alankomaiden Top 40-listan kärkeen. Itse kisoissa Joost sai aikaan pienoisen selkkauksen ja päätyi diskatuksi, mutta kalabaliikki vain kasvatti omapäisen artistin suosiota. Joost esiintyi vastikään vieraana Käärijän keikalla Turun Ruisrockissa, jossa kaksikko esitti uuden yhteiskappaleensa Trafik, ja hurmasi yleisön täydellisesti.

Joost on saavuttanut suurta suosiota hip hop -artistina, mutta hänen kappaleissaan ja esiintymisissään on usein vaikutteita elektronisesta musiikista, kuten drum and bassista, hardstylesta ja gabberista. Joost on julkaissut kahdeksan studioalbumia, joista kaksi on yltänyt Alankomaiden albumilistan kymmenen kärkeen. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat Luchtballon, Wachtmuziek, Friesenjung ja jättihitti Europapa.

Joost syntyi Frieslandin Leeuwardenissa kolmilapsisen perheen kuopukseksi. Hän menetti molemmat vanhempansa nuorena ja varttui isoveljensä ja -siskonsa hoivissa. Joost aloitti uransa YouTube-sisällöntuottajana, mutta siirtyi musiikkiin julkaistuaan Dakloos-nimisen esikois-EP:nsä vuonna 2016. Hänen musiikkinsa ja poikkeuksellinen lavakarisma ovat tehneet hänestä suositun artistin, joka on esiintynyt suurilla festivaaleilla, kuten Pukkelpop, Pinkpop ja Lowlands.

LIPUT:
Nyt myynnissä Lippu.fissä
Palvelumaksuineen alk. 35 € + tilausmaksu alk. 1,50 € / tilaus

Ikäraja: keikka on ikärajaton. Kaikki istumakatsomot on sallittu kaikenikäisille, seisovalta permannolta löytyy erikseen sallittu (S) -alue kaikenikäisille sekä K-18-alue.

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Normaali (S / K18)*
    Loppuunmyyty. Katso muut päivämäärät.

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Aikaisemmat päivämäärät
Myöhäisemmät päivämäärät

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

Live Nation Finland
Promoottori: Annika Oksanen