Mene kohtaan Cory Henry

Cory Henry

Cory Henry

to 07 marras 2024
Helsinki

Kulttuuritalo | Helsinki

Ovet: 18.30


Pori Jazzin päälavalla tänä kesänä esiintynyt Cory Henry saapuu ensimmäiselle omalle keikalleen Helsinkiin, kun maineikas säveltäjä, tuottaja, multi-instrumentalisti ja kosketinsoitinvirtuoosi konsertoi Helsingin Kulttuuritalossa torstaina 7.11.2024.

Cory Henry on Grammy-palkittu artisti, joka on tehnyt jo pitkään uraa jazzin, soulin ja funkin ihailtuna tähtenä. Huipputaitava muusikko tunnetaan karismaattisena taiteilijana ja viihdyttäjänä. Ainutkertaisen soittotaitonsa ohella Henry tunnetaan sielukkaasta lauluäänestään.

Cory Henryn albumi Something to Say oli vuonna 2022 ehdolla parhaan proggressiivisen R&B-albumin kategoriassa, ja vuotta myöhemmin hänen Operation Funk -albuminsa oli ehdolla samassa kategoriassa. Viime vuonna Cory Henry oli ehdokkaana parhaan vaihtoehtoisen jazz-albumin kategoriassa pitkäsoitollaan Live at the Piano, jolla artisti soitti sävellyksiään pelkän pianon säestyksellä. Grammy - ja Latin Grammy -palkintoehdokkuuksia Cory Henry on kerännyt myös Eric Bellingerin New Light -albumin tuottajana sekä yhtenä Rosalían Motomami-albumin tekijänä.

Cory Henry on tehnyt uransa varrella yhteistyötä muun muassa Imagine Dragonsin, Sminon ja Lucky Dayen kanssa. Takavuosina hänet tunnettiin myös yhtenä Snarky Puppyn jäsenenä, ja noina vuosina hän vastaanotti yhdessä maineikkaan bändin kanssa yhteensä kolme Grammy-palkintoa. Kulttuuritalossa Cory Henry konsertoi soolona flyygelin äärellä.

LIPUT:
Myyntiin to 25.7. klo 11 Lippu.fissa
Palvelumaksuineen alk. 39 € + tilausmaksu alk. 1,50 € / tilaus

Ikäraja K18 / S: yläkatsomo A-B ja permanto A-B ovat ikärajattomia, muut katsomot K18.

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Cory Henryn albumi “Something to Say” oli vuonna 2022 ehdolla parhaan proggressiivisen R&B-albumin kategoriassa, ja vuotta myöhemmin hänen “Operation Funk” -albuminsa oli ehdolla samassa kategoriassa. Viime vuonna Cory Henry oli ehdokkaana parhaan vaihtoehtoisen jazz-albumin kategoriassa pitkäsoitollaan “Live at the Piano”, jolla artisti soitti sävellyksiään pelkän pianon säestyksellä. Grammy - ja Latin Grammy -palkintoehdokkuuksia Cory Henry on kerännyt myös Eric Bellingerin “New Light” -albumin tuottajana sekä yhtenä Rosalían “Motomami”-albumin tekijänä.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali (S / K18)*
    Alkaen 39,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

Live Nation Finland
Promoottori: Mikkomatti Aro