Mene kohtaan Night Lovell

Night Lovell

Night Lovell

su 10 marras 2024
Helsinki

Tavastia | Helsinki

Ovet: 18.00

Ikäraja: 18+


Kanadalainen rap-artisti ja tuottaja Night Lovell saapuu marraskuussa Helsinkiin! Aiemmat keikkansa Suomessa loppuunmyynyt räppäri esiintyy Tavastia-klubilla maanantaina 11.11.2024.

Yli 750 miljoonaa kertaa maailmanlaajuisesti Spotifyssa striimatun Night Lovellin keikat tunnetaan korkeista adrenaliinitasoista, kovasta tykityksestä ja mylvivistä yleisöistä. Niin artistin Euroopan kuin Pohjois-Amerikan rundit ovat olleet pitkälti loppuunmyytyjä.

Night Lovellin biisien äänimaailma on yhdistelmä synkkiä, mystisiä ja ajoittain suorastaan aavemaisia soundeja. Intensiivisen ja kokeellisen tyylin viimeistelevät usein kivuliaita aiheita käsittelevät lyriikat. Räppäri teki läpimurtonsa parrasvaloihin vuonna 2014 julkaistulla Concept Vague -mixtapella, jolta löytyy myös Lovellin kaikkein tunnetuimpiin biiseihin lukeutuva hittisingle Dark Light.

Joulukuussa 2023 viimeisimmän kokopitkän albuminsa I HOPE YOU’RE HAPPY julkaissut Lovell on urallaan tehnyt yhteistyötä mm. levy-yhtiö G59:n perustajien $uicideboy$in, Youtube-sensaatio CORPSEn sekä mm. Freddie Dreddin ja bbno$in kanssa.

Useamman kerran Suomessa klubi- ja festarikeikkoja heittänyt Night Lovell nähtiin Suomessa edellisen kerran lokakuussa 2022, kun räppäri esiintyi jo ennakkoon nopeasti loppuunmyydyllä keikalla Tavastialla.

LIPUT:
Nyt myynnissä Tiketissä
Palvelumaksuineen alk. 34 € + toimituskulu alk. 0 € / tilaus

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali (K18)*
    Alkaen 34,00 €

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Aikaisemmat päivämäärät
Myöhäisemmät päivämäärät

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

Live Nation Finland
Promoottori: Valter Filosof